Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині іноземці пограбували чоловіка

Слідчі Теребовлянського відділу поліції завершили досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого щодо двох громадян Грузії, яким інкримінують замах на пограбування. Зловмисники намагалися відкрито викрасти барсетку з грошима

Злочин стався у Теребовлі наприкінці січня цього року. Місцевий мешканець, вийшовши з торгового закладу, побачив, як двоє невідомих крадуть з салону його автомобіля сумку в якій було 800 американських доларів. Чоловікові спочатку вдалося затримати грабіжників та відібрати у них награбоване, та в якийсь момент зловмисникам на підмогу прийшов їхній товариш – також громадянин Грузії. Вдаривши потерпілого в обличчя, він дав змогу своїм спільникам втекти.

Нападників поліцейські затримали гарячими слідами. Усім трьом було обрано в якості запобіжного заходу тримання під вартою, з правом внесення застави, яким двоє зі зловмисників скористалися.

Двом нападникам, слідчі оголосили підозри за частиною 2 статті 15-частиною 2 статті 186 ККУ – замах на грабіж. Їхній спільник нестиме відповідальність за  спричинення потерпілому тілесних ушкоджень. Долю іноземців вирішить суд.

Смертельна аварія на Тернопільщині: водій на “Мерседесі” збив чоловіка, що стояв посеред дороги (ФОТО)

“Кір дав дуже важкі ускладнення”: небайдужих закликають допомогти врятувати життя молодій людині (ФОТО)