Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Порошенко увійшов в роль Василя Голобородька

На зустрічі з представниками великого бізнесу Президент легко потролив свого конкурента на виборах.
Під час бізнес-рандеву у Києві глава держави ненадовго приміряв на себе роль Василя Голобородька, вигаданого президента України в серіалі Слуга народу, якого зіграв Зеленський, інформує НВ.
Свій виступ президент, увійшовши в роль персонажа свого опонента, почав з того, що «грабіжницька організація МВФ вимагає від України 3% хабара».
«Вони також наполягають на монополізації на видобуток сланцевого газу, чого ми точно не можемо допустити. Вони, міжнародні фінансові організації, хочуть, щоб ми скоротили на 50% виробництво сільськогосподарської продукції. Вимагають відкриття сховища ядерних відходів у Чорнобильській зоні та розширення цього сховища на територію всієї Київської області», – продовжив Порошенко.
І почав говорити про «диктат Заходу», який «переходить усі мислимі і немислимі межі».
Зал оцінив жарт і зааплодував.
Після чого Порошенко додав, що подивився серіал Слуга народу – і жахнувся.
«Я, чесно кажу, його не бачив, цей серіал, читав за витягами. Але потім взяв і переглянув – жахнувся. Антизахідна риторика, на жаль, є частиною гібридної війни, яку Росія веде проти нашої держави», – зазначив він.
При цьому президент додав, що не знає справжніх думок Зеленського про співпрацю з МВФ, оскільки його опонент не озвучував свою позицію.

Стало відомо, скільки тернополян змінило місце для голосуванння

Зловили чоловіка, який нападав на жінок на Микулинецькому цвинтарі