Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тимошенко: Я повертатиму довіру людей до влади своєю роботою

Довіру народу до влади повертати треба не фальшивими патріотичними гаслами на бігбордах, а своєю роботою, реалізацією чіткого плану дій щодо виведення країни з кризи, заявила лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко.

Під час ефіру “Право на владу” вона навела дані аналітико-консультаційної компанії Gallup, згідно з якими, наразі довіра до влади в Україні становить лише 9%. Тож вибори президента стануть шансом змінити державу: “У мене немає жодного сумніву, що саме з цими виборами закінчиться епоха руїни і розпочнеться епоха відродження України”.

І Новий курс, ініційований Ю.Тимошенко і розроблений разом із кращими фахівцями, передбачає всі необхідні кроки, які треба буде робити одразу після виборів: “Ми, українці, маючи такі ресурси, інтелект, можемо показати реальне відродження”.

На жаль, зауважила кандидат у президенти, на цих виборах конкурують не змісти, ідеї чи стратегії, а гасла, що є несумісними із взяттям відповідальності за країну, яка у війні, в економічній руїні, соціальному занепаді.

Саме тому, переконана лідер “Батьківщини”, кожен кандидат у президенти має взяти письмове зобов’язання перед людьми.

У прес-службі політика зазначили, що Ю.Тимошенко наразі – єдиний кандидат, який підписав такий документ і віддав людям.

“У ньому чітко сказано, яка буде молодіжна політика, як вдвічі знизити ціни на газ, що ми робимо з податковою системою, адмінресурсом, як піднімаємо економіку. Між президентськими і парламентськими виборами – лише півроку. Якщо ця програма не буде виконана, це буде політична відповідальність”, – наголосила вона.

Ю.Тимошенко передбачає, що, можливо, буде першим президентом України, який може понести відповідальність через півроку після виборів.

“Але я досвідчений політик і я беру ті зобов’язання, які здатна виконати. Ми матимемо сильну, успішну країну, якою пишатимемось”, – переконана політик.

У Тернополі перекриють руху транспорту через Гаївський міст

Провокації влади не допоможуть їй приховати корупцію та спроби фальсифікувати вибори, – заява