Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни уже отримують субсидію готівкою

Готівкову субсидію нарахували жителям Тернопільщини. Люди можуть отримати кошти в «Ощадбанку». З оплатою «комуналки» радять не зволікати. Оскільки через заборгованість є ризик втратити субсидію.

Монетизували субсидії жителям обласного центру, які звернулися за оформленням до початку 2019-го. Відтак у Тернополі готівкову субсидію отримає майже 22 тисячі домогосподарств. Поки що жителі міста за грошима не поспішають.

«Поки що звернень небагато. Можливо тому, що виплата тільки стартувала. Відтак жителі міста можуть приходити і отримувати кошти. Як нас запевнили в «Ощадбанку», видачу готівкової субсидії готові розпочинати. А загалом на готівкову субсидію мають право ті субсидіанти, які отримували субсидії до першого січня 2019-го року. Щоб отримати гроші можна звернутися до будь-якого відділення «Ощадбанку». Зі собою необхідно мати паспорт», – наголосив начальник управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимир Сулима. Відтак отримати готівкову субсидію можна через платіжну систему «Швидка копійка» у відділеннях «Ощадбанку» Тернополя. Пенсіонерам кошти перерахує Пенсійний фонд.

Готівкову субсидію можна використовувати за власним розсудом лише тоді, коли вдається економити енергоносії. Боргувати субсидію не варто. Адже її можна втратити навіть при заборгованості від 340 гривень, пише “ЗЗ”.

На Тернопільщині у будинку виявили мертвих чоловіків

Скандал у Тернополі – ЦВК припинила повноваження усього складу окружної виборчої комісії