Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стратегія Порошенка по боротьбі з бідністю вже дає плоди, – блогер

Заявивши про відкриття другого фронту боротьби з бідністю, Порошенко зазначив свої пріоритети на другий термін.

Про це повідомив блогер та політичний експерт Олексій Голобуцький в соціальній мережі Facebook.

Він зазначив: незважаючи на те, що в Україні зараз триває війна, через яку держава втратила 7% територій і 23% надходжень до ВВП, Президенту вдалось домогтися економічного зростання, зафіксованого міжнародними аудиторами, і навіть виділити кошти для збільшення пенсій.

Блогер також нагадав, що після втечі Януковича в бюджеті залишалось 108 тисяч гривень, але владі вдалось запобігти дефолту, в тому числі, завдяки жорсткій позиції Президента.

«І от уже в минулому році за всіма макроекономічними показниками почалось зростання економіки України. У воюючій державі вдалося знайти кошти на індексацію пенсій, виплати пенсіонерам, монетизацію субсидій, допомогу багатодітним сім’ям, безкоштовні аналізи та безкоштовні ліки», – підкреслив Голобуцький.

Він також наголосив, що грошові виплати, які зараз отримує частина українських пенсіонерів, не потрібно пов’язувати з виборами, адже рішення про індексацію пенсій було прийнято ще у 2017 році.

Нагадаємо, блогер і політолог Петро Олещук повідомив, що сьогодні у Києві підтримати чинного Президента України Петра Порошенка прийшла рекордна кількість людей. За його словами це дало можливість наочно оцінити ті електоральні відсотки, про які свідчать соцопитування.

“Називали збоченцем, тепер кажуть на мене “поцілуйчик””: пенсіонер колекціонує раритетні презервативи (ФОТО)

У Тернополі піймали молодого чоловіка, який обікрав п’ять магазинів