Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині активно ремонтують державні дороги

1 березня на дорогах державного значення в межах області проводять ліквідацію аварійної ямковості. Підрядні організації на замовлення Служби автомобільних доріг Тернопільській області використовують холодну асфальтобетонну суміш.

Бригади дорожників сьогодні можна зустріти на трьох напрямках: Тернопіль — Івано-Франківськ, Тернопіль — Кременець, Тернопіль — Заліщики.
Наголошуємо, що ліквідація ямковості проводиться виключно на трасах, де останні 10 років не здійснювався поточний середній чи капітальний ремонт! Холодну асфальтобетонну суміш готують на бітумах з адгезійними добавками, які дозволяють проводити ремонт пошкодженої ділянки при температурі від «5» до «-5» градусів за Цельсієм. Такий ремонт – вимушена міра в умовах обмеженого фінансування та холоду. Коли середньодобова температура перевищить +5 градусів за Цельсієм, шляховики почнуть вкладати гарячий асфальтобетон.
На ділянці Тернопіль – Кременець сьогодні ліквідують 580 квадратних метрів вибоїн, Тернопіль – Заліщики – 180 м², Тернопіль — Івано-Франківськ 80 м².

Ймовірна небезпека: на Тернопільщині «повисли» електричні дроти (ФОТО)

У Тернополі 18-річний хлопець обікрав свою сестру