Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ще не кінець: політолог розповів, хто може втрутитися в боротьбу Зеленського, Порошенка і Тимошенко

Політолог Володимир Фесенко розповів Радіо НВ, хто може втрутитися в боротьбу лідерів рейтингу Володимира Зеленського, Петра Порошенка і Юлії Тимошенко за вихід у другий тур президентських виборів.

За його словами, таке можливо, якщо хтось із другої трійки президентського рейтингу, до якої входять Юрій Бойко, Анатолій Гриценко та Олег Ляшко, здійснить такий самий “рейтинговий подвиг”, як Володимир Зеленський.
На думку політолога, у рейтингу може піднятися  Анатолій Гриценко за умови, що його підтримають Андрій Садовий, знявши свою кандидатуру, а також якщо його публічно підтримає лідер музичного гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук.
“Я, наприклад, сам стикався з людьми, які вибирають між Зеленським і Гриценком. І якщо в такій комбінації підтримає Гриценка і Садовий, і Вакарчук, то, звісно ж, це може збільшити шанси Гриценка”, – зазначив політолог.

Політолог також вважає, що рейтинг кандидата Юрія Бойка може зрости, якщо з якоїсь причини від участі у виборах відмовляться Євген Мураєв та Олександр Вілкул і підтримають його кандидатуру. Фесенко додав, що до другого місця в рейтингу Бойку не вистачає близько 10% і “це вже забагато”.

Люди бояться ходити вечірнім Тернополем (ФОТО)

“Боги війни” з Тернополя знімуться у кліпі