Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яний чоловік викрав з автомийки Mercedes і розбив його

У кілька десятків тисяч гривень обійдеться п’яна  витівка уродженцю Гусятинського району Володимиру Б.: чоловік напившись, вирішив покататись на чужому авто.

Викрав його з автомийки та невдовзі потрапив у аварію, пише Терноград.

А через кілька днів після аварії  він пішов на новий злочин – поцупив лікер у супермаркеті. До  того проблем із законом він не мав. Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайсуду від 30 січня 2019 року.

Як випливає із документу, 1 вересня 2018 року Володимир Б. незаконно заволодів «Mercedes Benz Vito 111 CDI» темно-синього кольору, що перебував на території автомийки на вул. Тарнавського.

Далі  не впоравшись із керуванням на вул. Замонастириського, чоловік потрапив у аварію та пошкодив авто. А вже 23 вересня чоловік поцупив півлітровий лікер «Jаgermeister», вартістю 219 грн із “Новуса” на вул. Тарнавського.

У суді він свою вину визнав, щиро розкаявся. Викрадення чужого автомобіля пояснив бажанням покататись. Суд же, проаналізувавши зібрані докази досудовим слідством, свідчення свідків, прийшов до  переконання про винуватість Володимира Б. у злочинах за ч.1 ст. 289 КК “Незаконне заволодіння транспортним засобом” та за ч.1 ст. 185 КК “Крадіжка”.

Тож визнав його винуватим, присудив три роки обмеження волі, від відбування яких на підставі ст. 75 КК звільнив із встановленням іспитового строку на два роки. Також суд сказав стягнути з обвинуваченого майже 65 тис. матеріальної шкоди на користь власника автомобіля.

 

“Уже їдуть навіть з-за кордону”: цілитель із Тернопільщини ладнає кістки та хребти (ФОТО)

На Тернопільщині злодії обікрали будинок: поцупили 45000 гривень та золото