Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у школі розмалювали підлогу яскравими фарбами (ФОТО)

В рамках проекту “Відкривай Україну” команда учнів Старовишнівецької школи виконала проект “Кіндерляндія”.

Під час зимових канікул педагогічний колектив розмалював в коридорі школи підлогу яскравими фарбами, і це не просто малюнки, а ігри з цифрами та різноманітними завданнями.

На підлозі намалювали гру «Twister», класики, відомі з дитинства кожному дорослому, коло з цифрами, де можна стрибати і рахувати, місце для стрибків «Jump!» з назвами кольорів і назвами місяців року на англійські мові, змійка з українським алфавітом.

— За основу ми взяли ігри, в які найчастіше грають школярі. Тепер під час перерви молодші школярі зможуть продуктивно та цікаво відпочивати і одночасно щось повторювати, тобто вчитися, граючи. Наш проект «Кіндерляндія» спрямований на те, щоб відірвати молодших школярів від гаджетів та сприяти засвоєнню знань у цікавій та доступній для них формі. Також за допомогою організації такої ігрової діяльності ми хочемо спрямувати енергію надто активних дітей у корисне русло: тепер вони не просто бігатимуть коридорами, зіштовхуючись лобами один з одним, а гратимуть у цікаві розвиваючі ігри та здобуватимуть при цьому знання. Сподіваємося, що результати наших старань принесуть не лише задоволення, а й користь нашим маленьким друзям, — зазначають у навчальному закладі.

Джерело: “Доба”.

Алкогольне отруєння: дівчина ледь не померла від шампанського

Стрілянина біля Тернополя: чоловік пострілом у голову вбив товариша (ФОТО)