Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зафіксовано ще 4 повідомлення про порушення виборчого законодавства

Упродовж доби до територіальних підрозділів поліції області надійшло 4 повідомлення щодо можливих порушень вимог виборчого законодавства. За кожним із них правоохоронці проводять ретельну перевірку.
У Тернополі директор Центру суспільних досліджень ПОЛІС виявив два випадки можливого порушення порядку розміщення політичної реклами. Заявник зафіксував, що на одній із комунальних будівель незаконно розмістили матеріали передвиборчої агітації двох кандидатів у Президенти.
Ще одне повідомлення про ймовірне порушення виборчого процесу надійшло на лінію 102 від невідомого. Він поінформував, що у Тернополі на вулиці Максима Кривоноса, на території педагогічного університету, розміщена агітаційна палатка одного із кандидатів у Президенти без відповідних документів. Працівники поліції виїхали за вказаною адресою, провели огляд місця події, проте вказана інформація не підтвердилася.
До Монастириського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що нібито у райцентрі невідомі особи за грошові кошти збирають підписи за кандидатів у Президенти України. Слідчо-оперативна група виїхала на місце події, поспілкувалися з місцевими жителями, однак осіб, які б займалися незаконною діяльністю не виявили.
Відомості за усіма повідомленнями поліцейські внесли в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Тернополянин потрапив у топ-15 Кубку світу

До уваги жителів Тернопільщини: стався збій в системі оповіщення області