Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Патріарх Філарет звершив панахиду за упокій душі протоієрея Анатолія Зінкевича

????????????????????????????????????

13 лютого 2019 року на 66-му році життя після важкої та виснажливої хвороби відійшов у вічність настоятель Свято-Троїцького духовного центру імені Данила Галицького м.Тернополя протоієрей Анатолій Зінкевич.

Святійший Патріарх Філарет, 14 лютого, після Всенічного бдіння з нагоди свята Стрітення Господнього, у Свято-Володимирському кафедральному соборі звершив панахиду за упокій душі новопреставленого протоієрея Анатолія. Його Святості співслужили настоятель собору протоієрей Борис Табачек та духовенство храму.

Раніше Патріарх Філарет висловив співчуття дружині отця Анатолія – матушці Наталії, брату – митрополиту Луцькому і Волинському Михаїлу, синові – єпископу Дніпровському і Криворізькому Симеону та всій родині і пастві спочилого.
“Висловлюю Вам співчуття з приводу смерті протоієрея Анатолія Зінкевича. Наша Церква молиться за спокій душі спочилого у Бозі протоієрея Анатолія. Нехай Господь упокоїть його в оселях праведних. Вічна пам’ять і спокій йому” – йдеться у співчутті Патріарха родині спочилого отця Анатолія.

Тернополяни влаштували звалище сміття на Новому світі (ФОТО)

Фантастична історія: у Тернополі місяць на землі лежав загублений телефон, якого ніхто не чіпав (ФОТО)