Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ні пройти, ні проїхати: припарковані автівки і сміття заважають руху транспорту біля ринку (ФОТО)

“Вулиця Живова – одна із найбільш завантажених транспортом у нашому місті. Тут і базар, автовокзал, і декілька ТЦ… Рух там завжди утруднений. Від Збруча в сторону автовокзалу є дві смуги руху та посадочна “кишеня” на зупинці.

Це зроблено, щоб проїзд був швидкий та комфортний, а маршрутки та тролейбуси, які здійснюють посадку-висадку пасажирів не заваджали руху…

Але на ділі чогось все не так. І відповідь тому “чогось” на фото. Перше – припарковані автомобілі на смузі руху маршрутних транспортних засобів. Вітання та щира подяка тим автомобілістам і Нацполіції.  Друге – купа будівельного сміття (чи піску), яку залишили “господарі” ТЦ вздовж дороги, яке блокує ту саму смугу руху… Знову велика подяка забудовникам та Нацполіції за порушення ось статті 279 “Блокування транспортних комунікацій”.

Надіюсь, що хоч одна людина з тих, що мають відношення до даної ситуації прочитає цей допис і по вулиці Живова повноцінно запрацює дві смуги руху…” – пише сайт Реально з посиланням на повідомлення у ФБ Петра Скаржинського.

Тернопільська “привітність”: “5 хв і звалюй отсюда, бо позву пацанів, вони тобі устроять паркомат”

Показали відео, як у Тернополі вночі горіли автомобілі (ВІДЕО)