Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Trends 2019: як вибрати модні жіночі черевички і що до них пасує

Осінньо-весняний період диктує просте правило: треба купити жіночі шкіряні черевички. Чому власне з натурального матеріалу? Вони відрізняються зносостійкістю, довговічністю і створюють особливе відчуття комфорту.

черевички жіночі демісезонні

Але є різні моделі – минулих сезонів і нові. У чому їхня відмінність, які секрети комфорту і з яким одягом одягати – про все слід знати справжній модниці.

Красиві, зручні і модні жіночі черевички: чи можуть вони бути однією парою?

Щоб купити жіночі черевички і ноги не втомлювалися, а на обличчі сяяла усмішка, слід звернути увагу на кілька факторів:

  • Якість виконання;
  • Відчуття комфорту для ноги;
  • Відповідність моді.

І якщо з першими двома пунктами майже все зрозуміло відразу, то з третім – треба досконало розібратися.

Отож, стиль fasion диктує свої правила і тенденції моди. У 2019 року в пошані:

  1.  Черевички челсі жіночі. До них пасують сукні та спідниці, шорти і джинси. Пошитий зі шкіри або замші, цей вид взуття часто конкурує з варіантами з текстилю або шкірозамінника. Останні 2 варіанти менш довговічні і зносостійкі. Тому на полицях Marigo з’являються зрідка. Але всі челсі мають невисокий каблук і заокруглений “носик”. А також вирізняються еластичними гумовими вставками з боків, що додає особливої ​​пікантності образу.
  2. Байкерські черевички. Будучи відмінним осінньо-весняним варіантом, прекрасно поєднуються з пальто (краще, коротким вовняним) і шкіряними куртками.
  3. Броги жіночі. Відрізняючись фактично плоскою підошвою і наявністю шнурівок, підкреслюють серйозність образу. Але це ж використовується як сексуальність в образі. Одягають виключно з вкороченими і чи “підібраними” штанами і джинсами, рідше – з легінсами, короткими сукнями, спідницями-міді або шортами. Справжні поціновувачки моди воліють купити броги, щоб створити образ реаліті бізнес-вумен або кокетки-студентки.
  4. Черевички на підборах. Роблять жінку ще більш жіночною. Головне – зручна колодка, щоб не втомлювалися ноги. Зате допомагають візуально подовжити їх і сміливо доповнюють ансамбль, в якому змішалися різні стилі.
  5. Оксфорди. Повернувшись до нас з 60-70-х років минулого століття, вимагають до себе особливої ​​уваги. Поєднуються в незабутні ансамблі з одягом. Але потребують відсутності 2 факторів: закритої щиколотки і “розкльошених” штанів. Тому купити черевики оксфорди воліють власниці струнких або витончених ніжок.
черевички жіночі демісезонні

Звертаючись в магазин взуття, ви зможете підібрати пару, яка зробить вас особливою, але при цьому буде зручною, красивою і модною. На вибір представлені варіанти і варіації з різних матеріалів, з перфорацією і малюнком, декором і без нього, а також  взуття різних кольорів.

Де купити жіночі демісезонні модні черевички?

Щоб черевички жіночі демісезонні були модними, слід шукати торгову точку, поставки в яку здійснюються безпосередньо від виробника. Це гарантує високу якість і відповідність fasion стилю. Таким є інтернет-магазин жіночого взуття Маріго. Тут завжди є, що запропонувати справжній модниці.

 

 

 

Шляховики області цілодобово пильнують дороги

Обираючи житло: переваги дольової участі