Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Євробляхарів” попередили про шахраїв на митниці

Державна фіскальна служба закликала власників авто на єврономерах бути пильними під час митного оформлення транспортних засобів.

Про це 29 грудня повідомили у ДФС.

“Стали відомі випадки шахрайства щодо митного оформлення авто особистого користування. Шахраї, представляючись представниками митниць та митними брокерами, під’їжджають мікроавтобусом до місця митного оформлення. За оформлення транспортного засобу вони вимагають з власників авто гроші, а після їх отримання видають фіктивні документи – митну декларацію у паперовому примірнику та посвідчення про реєстрацію транспортного засобу”, – зазначають у фіскальній службі.

“Така митна декларація містить суттєві помилки. Ознаками підробки митної декларації є декларація, яка заповнена у паперовому вигляді, при цьому використовуються особисті номерні забезпечення митниць, які вже не існують (наприклад, Київська регіональна митниця)”, – заявили у ДФС.

Громадян закликали бути уважними під час здійснення митного оформлення транспортних засобів і не звертатися до митних посередників, які не розташовані на території місць, де здійснюється митне оформлення.

Також власників авто закликають не користуватися послугами “брокерів”, які здійснюють свою діяльність з транспортних засобів.

www.pravda.com.ua

У новорічну ніч в Тернополі було шумно

“Забіг тих, хто вижили”: люди у новорічних костюмах бігали Тернополем (ФОТО, ВІДЕО)