Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині передбачають сніг з дощем

Підвищення температурних показників передбачають до кінця цього тижня на Тернопільщині. За словами метеорологів, вдень в основному зберігатиметься плюсова температура повітря. Проте не обійдеться без опадів, а місцями пройдуть дощі зі снігом.

Похмуру погоду передбачають метеорологи цими днями на Тернопільщині. На дорогах утворюватиметься ожеледиця.

Як повідомила метеоролог обласного гідрометеоцентру Оксана Софінська, температурні показники коливатимуться від незначного мінуса до незначного плюса.

«На Тернопільщині передбачається хмарна погода, можливі опади у вигляді снігу з дощем, на дорогах можлива ожеледиця. Вітер південний 3-5 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1 – 3 градусів морозу, а вдень позначки термометрів сягатимуть 2 – 3 градусів вище нуля. Загалом спостерігатиметься коливання температурних показників від незначного мінуса до незначного плюса».

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, похмура погода з високим рівнем вологості спостерігатиметься до кінця цього тижня. А загалом можлива незначна тенденція щодо підвищення температури повітря вдень, проте вночі спостерігатимуться невеликі морози, пише “ЗЗ”.

У Тернопіль знову приїде популярний співак Олег Винник

Знизили норми споживання газу