Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На дорогах Тернополя розпочався аварійний ямковий ремонт

Починаючи з  3 січня та впродовж наступних днів комунальні служби Тернополя проводитимуть ліквідацію глибоких вибоїн асфальтобетонного покриття на автошляхах міста, де спостерігається підвищений рівень аварійності.

Про це повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.
Як наголошує начальник відділу технагляду Олег Вітик, це ще не поточний ремонт дорожнього покриття, а лише попереджувальні заходи для забезпечення нормального проїзду автотранспорту у зимовий та післязимовий періоди.
Для проведення аварійного ямкового ремонту працівники комунальних служб використовують щебенево-піщану цементну суміш, яка найбільше підходить для ліквідації ям у холодну пору року. Відтак, повноцінний ремонт дорожнього покриття на вулицях Тернополя розпочнеться з настанням сприятливих погодних умов та стабільною температурою повітря, не нижчою 5 градусів цілодобово.
Наразі роботи з ліквідації ям розпочалися по обидві сторони вул. 15 квітня, а до кінця дня ямковий ремонт буде виконаний також на вулицях Є. Коновальця і Рєпіна. Загалом працівниками комунальних служб заплановано ліквідувати більше 100 аварійних вибоїн на міських дорогах протягом наступних днів.

Платники податків Тернопільщини в 2018 році заплатили в бюджет 6,4 мільярда гривень

У Тернополі планують зібрати тисячу колядників в одному місці