Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Якої погоди чекати мешканцям Тернопільщини у новорічну ніч

Зі снігом і морозом прийде Новий 2019-ий рік. З 31-го грудня на 1-е січня передбачають на Тернопільщині справжню зимову погоду. Можливі невеликі опади у вигляді снігу, а також заморозки: від 3 до 6 градусів нижче нуля.

Як повідомила синоптик Наталка Діденко, у передноворічний тиждень на Тернопільщині добряче підсипатиме снігом. Внаслідок впливу циклону опади підсиляться наступної доби. Хуртовини охоплять більшість регіонів України. «За уточненими прогнозами, у ніч на 1-ше січня буде морозно, -3 -6 градусів, а вдень 1-го січня прийдуть снігопади та хуртовини. Одним словом, без снігу не залишимось», – зазначила Наталка Діденко.

А впродовж цього тижня жителям краю дошкулятимуть атмосферні фронти і циклони. Внаслідок їхнього впливу нестабільною буде погода у більшості регіонів України. «Вже голова крутиться від циклонів та атмосферних фронтів, які ганяють Україною. Не встиг один пригнати, понасипати снігу, як вже інший на підході. Черговий циклон сипоне на нас снігу та хуртовин. Не скрізь, щоправда.

Спочатку підсипатиме снігом на Заході, у більшості регіонів України буде спокійніша погода. Температура повітря в Україні коливатиметься в межах -1 -5 градусів. У західних областях та у південній частині у четвер очікується 0+4 градуси», – додала Наталка Діденко.

Внаслідок збільшеного рівня вологості і різких перепадів температурних показників у жителів краю може погіршуватися самопочуття

Джерело: “ЗЗ”.

ДТП у Тернополі: пасажир “Мерседеса” вдарив пістолетом по вікну “Пежо”

Гроші на зарплати, ремонти та нові інфраструктурні проекти: огляд витратних статей міськбюджету-2019