Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі собака врятував жінку від загибелі (ФОТО)

Якщо не зберігати пильності, то можна серйозно постраждати навіть у найбезпечніших на перший погляд місцинах. І часто в таких ситуаціях брати наші менші виявляються значно розумнішими, ніж люди.

Як повідомляє “Терен“, дерево в одному з тернопільських скверів ледве не розчавило місцеву мешканку.

“Ось тут все було”, – жінка середніх літ, очевидиця події, вказує на протоптану стежку у скверику між будинками на “Східному”, одразу ж за магазином “Прогрес”. – “Зранку там йшла пенсіонерка із собакою, такий невеликий пес у червоному кожушку, він все кістку пластмасову у зубах тримає, ми не раз їх бачимо, вони десь на Слівенській живуть.

І раптом пес випустив з пащі ту кістку і сильно почав гавкати, дуже натягнув повідок, та й так, що жінка двома руками взялася стримувати пса. Але той її різко потягнув, що аж жінка зробила буквально кілька кроків за собакою. І тут за нею почувся тріск і впало дерево. Велике таке, стара горобина. Жінка стала як вкопана, аж випустила повідок. А пес так радісно покружляв навколо, оббіг дерево і зубами знов забрав кістку. Але створіння мудре…

Врятувало свою хазяйку від каліцтва, а може, хто його знає, від чогось й страшнішого. Та й таке”.

Закінчивши розповідь, жінка попрямувала стежкою, на якій лежало повалене дерево. Якраз там, за “Прогресом”, у скверику між будинками двох вулиць – Слівенської та Лесі Українки.

У Тернополі з під’їзду викрали дитячий візок, який коштує 25000 грн

90-річна пенсіонерка пожертвувала волонтерам 10000 доларів на підтримку українських військових