Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин за кермом маршрутки накоїв у Києві лиха. Є жертви

Трагедія сталася ввечері 11 грудня на Гостомельському шосе у столиці України.
У результаті автопригоди за участю маршрутного таксі та вантажівки один чоловік помер у кареті швидкої допомоги, ще троє осіб отримали тілесні ушкодження.
Слідчі відділу із розслідування дорожньо-транспортних пригод ГУНП у м. Києві провели огляд місця події, поспілкувалися із водіями транспортних засобів та свідками. Встановлено, що водій маршрутки не впорався з керуванням та скоїв зіткнення із припаркованою на узбіччі вантажівкою.
Загалом внаслідок ДТП отримали різні травми тіла та були госпіталізовані до лікарні сім пасажирів, один з яких згодом від отриманих тілесних ушкоджень помер.
Водія – порушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що це – 59-річний житель Тернопільської області.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю дорожньо-транспортної пригоди оголошено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Дорожники завершили роботи на північному об’їзді Тернополя

Блаженніший Святослав закликав греко-католиків молитися за православних братів (ВІДЕО)