Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Погода на Новий рік: зима підготувала українцям несподіваний сюрприз

На Новий рік українців засипле свіжим снігом, погода принесе з собою морози в більшість областей України. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Як зазначають синоптики, незважаючи на температурні гойдалки протягом грудня, саме напередодні Нового року піде сніг, який затримається на кілька днів завдяки нічним морозам. А потім знову очікується відлига.

У той же час синоптики наголошують, це поки що попередній прогноз – точний з’явиться за тиждень до Нового року.

У свою чергу, народний синоптик Леонід Горбань повідомив, що за три дні до Нового року відлига, яка прийде 24 грудня, зміниться морозами до 3-7 градусів.

Також за його словами, очікуються снігопади.

Така погода протримається і в перші дні 2019 року. 5 січня знову потеплішає. Так що до Різдва сніг, швидше за все, перетвориться в сльота, – розповідає Горбань.

Раніше Леонід Горбань прогнозував на новорічні свята снігопади і до 6 градусів морозу. При цьому ситуація з постійним потеплінням і похолоданням, за його словами, буде спостерігатися і перед Різдвом і перед старим Новим роком.

Синоптик пояснив, що в цілому взимку Україні загрожують “погодні гойдалки”. З 3 до 15 січня очікується відлига, впевнений синоптик.

Також синоптик зазначав, що після 15 січня стовпчики термометрів опустяться до -15.. -25 градусів, а похолодання супроводжуватиметься снігом. І протримається така погода до початку березня.

Синоптики Укргідрометцентру показали фото засніженого Чорногірського хребта і повідомили про ймовірність сходження лавин. Одна з найвищих точок карпатських гір – Пол Іван, вразила своєю красою. Про це йдеться на сторінці Сніголавинна ситуація в Українських Карпатах в соцмережі Facebook.

Проте синоптики попереджають, що 21 грудня в горах Івано-Франківщини та східній частині Закарпаття варто чекати помірної лавинної небезпеки, небезпека другого рівня. У свою чергу, на заході і центрі Закарпаття та частині Львівської області – невисока небезпека снігових лавин.

У Тернополі побили громадянина США

Пасажирський потяг, який їхав у Київ, декілька годин простояв у полі на Тернопільщині

Back to Top