Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Олена Підгрушна поскаржилася на погану підготовку лиж у Чехії

Тернополянка Олена Підгрушна прокоментувала свої виступи на етапі Кубку світу в Чехії. Наша чемпіонка взяла участь в усіх трьох гонках етапу: спринт завершила на 13 місці, в гонці переслідування зійшла, в мас-старті посіла 18 місце.«З початку сезону у мене змішані почуття. Були вдалі гонки, були вдалі фініші. У тому числі сьогодні на фініші вдалося поборотися. Щодо двох пасьютів, які я не могла завершити, можу сказати, що боротися за 40-50 місця нема змісту…Краще поберегти сили, вважає Підгрушна.
Сьогодні була важка траса – брудний сніг. Ще й важкий підхід з підйому. Намагаєшся триматися за лідерами, а виходить, що підходиш до стрільби на підвищеному пульсі. Тренувальний процес на ударів нижче.
Вчора була помилка з лижами…Їх вистачило тільки на півтора кілометра, а далі вони перестали їхати. А коли лижів не їдуть, треба працювати вдвічі більше, підвищується пульс, збивається дихання», пояснила Олена Підгрушна.
До речі, на проблеми з інвентарем також скаржився ще один тернополянин Дмитро Підручний, який у гонці з масового старту непогано стріляв(2 промахи), але прибіг лише на 17 місце.

На кордоні з Польщею затримали тернополянку

У Тернополі побили громадянина США