Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині спіймали чоловіка, який побив до смерті гостя

Майже за п’ятдесят кілометрів від місця скоєного злочину переховувався підозрюваний у вбивстві. Прихисток чоловікові надав його знайомий, який свого часу також відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Впродовж трьох днів правоохоронці Тернопільщини встановлювали місце знаходження людини, причетної до смерті жителя Борщова.
Нагадаємо, 2 грудня на лінію “102″ надійшло повідомлення від мешканки Борщова. Жінка повідомила, що у її помешканні побилися чоловіки. Раніше судимий підозрюваний впродовж кількох днів вживав спиртні напої. Під час одного із застіль почав наносити тілесні ушкодження двом чоловікам.
– Одному з чоловіків вдалося втекти, коли він наносив тілесні ушкодження, а от іншому не вдалося, – розповідає заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух.
Підозрюваний бив гостя руками та ногами поки той не втратив свідомість. Один з ударів в область голови став летальним.
Оперативники карного розшуку одразу почали встановлювати місця, куди міг поїхати підозрюваний, перевіряли коло знайомих втікача. Оперативники з’ясували, що чоловік переховується в сусідньому районі.
– Працівникам поліції вдалося вийти на слід, а саме на одного із знайомих. І під час проведення професійних дій та заходів правоохоронці затримали підозрюваного. Останній зізнався у скоєному злочині.
Основний мотив конфлікту – це алкоголь та ревнощі, каже підозрюваний. За словами Степана Яцуха, раніше він відбував покарання за тяжкі злочини – розбійні крадіжки та грабежі. З місць позбавлення волі чоловік звільнився трохи більше, як два роки тому. На життя заробляв сезонними роботами.
Підозрюваному уже оголосили підозру відповідно до статті 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Тернопільські водії шоковані: хтось вночі навмисно дряпає автівки (ФОТО)

У Тернополі в маршрутках за один день злодії обікрали жінок на 26000 гривень