Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині обвалилась стеля у сільському клубі

У с. Коцюбинчики Чортківського району 21 грудня о 18.30 стався обвал покриття над глядацькою залою (360 посадочних місць) в незданому в експлуатацію сільському клубі.

На момент руйнування у будівлі людей не було. Будівля сільського клубу двоповерхова, розміром 26х40 м., перекриття залізобетонне, стіни та перегородки цегляні, покриття рубироїдне на бітумній мастиці по залізобетонних конструкціях. Площа будівлі 1040 м2. За попередньою інформацією руйнування відбулося на площі орієнтовно 300 м2.

Для встановлення обставин і масштабів руйнування на місці події залучена місцева комісія з питань ТЕБ та НС при Чортківській РДА та оперативна група Чортківського РВ Управління ДСНС в області. Балансоутримувач – Коцюбинчицька сільська рада. Будівля  збудована приблизно у 1992 році. В експлуатацію не здана. У переліку культурної та історичної спадщини не числиться. 22.12.2018 року в Чортківській райдержадміністрації відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС де було прийняте рішення про створення комісії для обстеження будівлі будинку культури.

На основі висновків комісії  буде складено відповідний акт обстеження на основі якого прийматиметься рішення про проведення відновлювальних робіт. Ймовірна причина обвалу покриття над глядацькою залою – систематичне замокання покриття будівлі та стін внаслідок атмосферних опадів.

Смертельна аварія у Тернополі: на новому пішохідному переході збили людину (ФОТО)

У Тернополі на “БАМі” збили двох дівчат: потерпілі у лікарні з численними травмами