Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі на ринках і в крамницях – передсвятковий ажіотаж

На тернопільських ринках і в магазинах побільшало покупців, – відзначають торговці. Причиною підвищення купівельної активності називають святковий період, який уже розпочався на Тернопільщині.

За словами продавців, люди стали більше купувати солодощів, фруктів, м’яса та інших продуктів, які потрібні для святкового столу.

Пані Уляна – продавчиня з продуктового відділу тернопільського центрального ринку. Жінка запевняє, наприкінці осені купівельна активність знижується, а взимку навпаки – підвищується.

«Це закономірно, що на початку зими, коли розпочинаються свята з циклу Новорічно-Різдвяних, люди починають більше купувати продуктів, а також інших речей. Сьогодні у День Миколая і напередодні покупців було дуже багато, хоча люди купують невеликими обсягами, потім приходять ще раз і знов беруть незначну порцію певної продукції».

Щодо цінової ситуації, то вона залишається відносно стабільною, – запевняють в обласному управлінні статистики. За останніми моніторингами, зробленими наприкінці осені, різких стрибків вартості продуктів не відбулося. Дещо здорожчали хлібобулочні вироби та м’ясо, пише “ЗЗ”.

“Аж похололо всередині”: у Тернополі авто ледь не збило дитину у возику (ВІДЕО)

У Тернопіль їдуть сучасні, великі автобуси