Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі крадуть телефони та гаманці просто “з під носа” їх власників

Засоби зв’язку та гаманці є найпоширенішими об’єктами крадіжок у кишенькових злодіїв. Проте, часто їх власники потерпають від власної легковажності. Допоки потерпілі купували розглядали чи приміряли товар, телефони та гаманці ставали легкою здобиччю злодія. Їх власники необачно залишили на прилавку.

Невідомий крадій вполював гаманець у крамниці дитячих товарів. Допоки покупець вибирав, який з відкладених товарів буде купувати, хитрий злодій пильнував поруч, і непомітно викрав гаманець залишений на прилавку.

Дороговартісний засіб зв’язку зник у тернополянки в перукарні. Адміністратор закладу всього на декілька хвилин залишила його без нагляду на столі, однак одному з недобросовісних клієнтів цього вистачило, аби привласните чуже.

Ще одна мешканка району вибирала з продавцем товар у магазині, а відкриту сумку телефоном залишила на прилавку. Мобільний швидко привласнив невідомий зловмисник.

Правоохоронці радять бути обачними. Не залишайте без нагляду особисті речі у громадському місці чи торговому закладі. Не викладайте на видне місце мобільний телефон, не залишайте відкритою сумку чи портмоне навіть тримаючи її в руках. Купуючи в супермаркеті, не ставте гаманець у кошик для продуктів. Професійний злодій витягне усе цінне швидко і непомітно.

Пам’ятайте, що де б ви не перебували, слід керуватись здоровим глуздом.

У Тернополі моделі в літах знялись у фотосесії (ВІДЕО)

У Тернополі водій маршрутки закрив двері просто перед дитиною (ФОТО)