Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Неймовірне освідчення на головній площі Тернополя (ФОТО)

25 грудня  о 18 годині увагу багатьох людей привернув хлопець, який освідчився коханій в дуже романтичний спосіб. Дійство відбувалось на головній площі міста.

Як з’ясувалось романтиком виявився Ігор Марчук, а його обраниця – Анна Левська. Ми поспілкувались з головною героїнею події.

В цей день вони святкували 4 місяці разом. Тому для святкування поїхали в Тернопіль.

Аня зізнається: «Я відчувала, що це скоро станеться та аж ніяк не очікувала, що саме сьогодні і в такий спосіб. Тому, коли коханий простягнув обручку мене переповнювали емоції, та  все ж я сказала йому так ».

У пари неймовірно цікава історія знайомства. Ігор українець та згодом у підлітковому віці переїхав на постійне проживання в Америку. І от через 5 років він приїхав у гості до бабусі в село, що як виявилось було сусідні із селом дівчини.

Цього знайомства взагалі могло і не бути, оскільки Анна тимчасово перебувала закордоном, але через деякі справи в університеті, повернулась на 2 тижні швидше. Отож закоханих звела, як то кажуть «сама доля».

Редакція сайту щиро вітає закохану пару, бажає їм безмежної любові, взаєморозуміння та багато щасливих років проведених разом.

Джерело: “Доба”.

 

Бюджет -2019: підвищення соціальних стандартів, ремонт доріг та зростання економіки

Злодію допомогли незачинені двері