Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Діти з Тернополя потрапили у американський журнал “TIME” (ФОТО)

Популярне американське видання “TIME” оприлюднило добірку найзахопливіших фотографій 2018 року. Несподівано потрапила до сотні найкращих і фотографія з дітьми із Тернопільщини. 

Як повідомляє “Тернопіль“, на світлині зафіксували дітлахів (учасників літнього табору), які ввечері 28 липня сидять у наметі однієї з націоналістичних партій з рушницями в руках. Діти брали участь в тактичних вправах.

Загалом видання підписало усі фотографії як “від трагедії до святкування, від перспективних починань до сумних закінчень, ці знімки захоплюють  2018 рік”. Окрім фотографії українських дітей, на сторінках журналу можна побачити світлини усіх найважливіших подій 2018 року.

Варто додати, що восени 2016 року журнал оприлюднив дев’ять найкращих фотографій всіх часів. На розроблення цієї добірки редакції журналу знадобилося три роки. Перше фото “Обід на хмарочосі” 1932 року зображує одинадцять чоловіків, які під час обідньої перерви їдять та курять.

На другій світлині “Мати-емігрантка” 1936 року. Фото розповідає глядачам про нелегку долю жінки, яка у міжвоєнні часи намагається вижити з двома маленькими дітьми. Окрім цього в колекцію увійшли ще 7 фото з назвами: “Прапор Перемоги над Рейхстагом”, “День перемоги над Японією на Тайм-сквер”, “Далі анатомікус”, “Довіма і слони”, “Бій подушками” та “Людина на Місяці”.

 

На Тернопільщині п’яний чоловік прийшов з полювання і почав буянити. Приставляв мисливський ніж тещі до горла

Поліція у Тернополі перевірятиме законність продажу ялинок