Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Андрій Матла привітав військовослужбовців із Днем Збройних Сил України

З нагоди Дня Збройних Сил України жителів Тернопільщини привітав директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла:
– День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою. На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. Нині Збройні сили України – це армія, загартована у боях за незалежність, зміцнена добровольцями й підтримана потужним волонтерським рухом. Бажаємо вам міцного здоров’я, сили духу, впевненості, злагоди та затишку. Нехай Господь береже вас від ворожих куль і дарує мир, добро та достаток вам і вашим родинам, – зазначив Андрій Матла.
Нагадаємо, що будівельна компанія «Матла» – одна із тих фірм, яка брала участь у спорудженні опорних захисних фортифікаційних споруд на Сході України.
Це було не просто, адже противник знаходився на відстані 1-1,5 кілометра від них та проводив диверсійні дії. Проте, як зазначили у компанії, вони вистояли. Відтак, військовим із цими бліндажами буде набагато просторіше захищати країну від ворогів.

Співробітник поліції потрапив у ДТП на Підволочиському шосе

У Тернополі вночі чоловік з ножем напав на 20-річну дівчину