Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі злодії «закупилися» на зимові свята: з автомобіля Mitsubishi Outlander викрали червону ікру

Залишив машину на парковці поблизу торгового центру у Тернополі та потрапив у кримінальну історію мешканець Бережан. Допоки чоловік ходив по крамниці злодій викрав вже придбаний товар з його авто.

З заявою до поліцейських звернувся сам потерпілий. Він повідомив, що невідомі викрали з його авто ящик вафель, 36 банок ікри горбуші та 5 тисяч гривень. “МІТСУБІСІ АУТЛЕНДЕР” власник виявив непошкодженим, тож, найімовірніше транспорт відчинили професіонали. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження.

Поліцейські вкотре застерігають власників транспортних засобів: не залишайте цінні речі та готівку у авто. Найпопулярніші місця, де полюють автозлодії – це парковки поблизу торгових та розважальних центрів.

Не варто ризикувати і біля власного помешкання. Залишаючи машину на ніч, не полінуйтеся забрати усі цінні речі з салону, не залишайте сумки і барсетки, навіть знаючи, що в них нічого цінного немає. Крадій-аматор розіб’є скло задля крадіжки, а ремонт авто оплачувати доведеться з власної кишені.

На Тернопільщині пасажирський автобус збив чоловіка (ФОТО)

Тернопільські спортсмени привезли перемогу зі Львова (ФОТО, ВІДЕО)