Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі просять розширити дорогу, де в пікові години великі затори

У Тернополі розпочали збір підписів за електронну петицію про розширення дороги на перехресті вул. Тарнавського-Пушкіна.


Саме на цій ділянці, кажуть тернополяни, у години пік утворюються величезні корки, які паралізують рух транспорту. Автор петиції Юрій Самуляк.
Чоловік пропонує облаштування так званого роз’їзду на Т-подібному перехресті могло б вирішити проблему із заторами.

«В ранковий час дуже великий рух по вул. Тарнавського в напрямку центру. Але багато водіїв повертають на вул. Пушкіна, оскільки возять дітей до 11-ї школи чи деінде. Відповідно, виникає затор на цьому Т-подібному перехресті, оскільки автомобілі, що їдуть зверху чекають, поки перший водій поверне на ліво.

Пропонується зробити в цьому місці роз’їзд. Тобто на протязі 20-30 метрів розширити полосу (зробити 2-й ряд) навпроти повороту на вул. Пушкіна. Там є місце, можливо пересунути пішохідну доріжку. Таким чином, машина повертає на ліво ( на Пушкіна) стоїть в лівій полосі, пропускаючи тих, хто їде вверх, прямо. Ті, хто їдуть вниз в сторону вул. Злуки оминають її правим рядом», — пише пан Юрій і додає, що аналогічний роз’їзд є вже на перехресті вулиць Симоненка-Морозенка.

До кінця збору підписів є ще 26 днів. Аби пропозицію розглянули у міськраді за неї має проголосувати щонайменше три сотні тернополян. Підтримати ініціативу можна ТУТ.

 

На Тернопільщині у вбитого кота виявили сказ. Оголосили карантин

На Тернопільщині син обікрав рідного батька