Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У ДТП на київській трасі загинув легендарний тернопільський атлет (ФОТО)

Трагедія сталася на рівненській ділянці дороги траси  “Київ-Чоп”.

У поліції розповіли, що на автодорозі між селами Гаї-Лев’ятинські і Крупець 26-річний житель Острозького району, за попередньою інформацією, водій автомобіля Citroen, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою під керуванням 30-річного жителя Чернівецької області. Унаслідок ДТП водія Citroen доставили до медзакладу у тяжкому стані. Ним виявився відомий атлет, чемпіон світу з армрестлінгу Олег Жох.
У салоні автомобіля знаходилося ще двоє пасажирів: батько водія, 50-річний житель Острозького району та 33-річний спортсмен з Тернопільської області. Вони отримали травми несумісні з життям. За інформацією видання UA-Football, спортсменом, що загинув, є багаторазовий чемпіон світу з армрестлінгу з Кременця, легенда тернопільського спорту Андрій Пушкар.

6 серпня Андрію виповнилося 33 роки. Випускник Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту імені Тараса Шевченка (тепер академія), факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету. З 2005 року — тренер із рукоборства кафедри фізкультури і спорту Тернопільського національного економічного університету.15 разів був чемпіоном світу, 16 разів — чемпіоном Європи, 7 разів вигравав кубок світу серед професіоналів… В Україні завоював близько 200 медалей з різних турнірів, а з усього світу — з понад 30 країн.

Щиро співчуваємо рідним і близьким атлета. Це величезна втрата для всіх…

ФОТО З МІСЦЯ ТРАГЕДІЇ

Тернопіль завершив створення ОТГ

Українські міста потерпають від сніжного колапсу