Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Помер відомий тернопільський підприємець

Ігор Дутка

На 55 році життя перестало битися серце відомого тернополянина, підприємця, громадського та спортивного діяча Ігоря Дутки.

Ігор Дутка

Про передчасну смерть Ігоря Дутки повідомила Громадська рада при Тернопільській облдержадміністрації, членом Правління якої він був в останні роки.
Пан Ігор відома на Тернопільщині та за її межами людина. За фахом- економіст. У 2001 році закінчив Тернопільську академію народного господарства, факультет банківського бізнесу. Працював головним інженером Тернопільського обласного госпрозрахункового футбольного клубу «Нива», комерційним директором ПМП «Лайф», заступником Генерального директора волейбольного клубу «Галичанка», директором дочірнього підприємства «Галекспорт», методистом естетичного виховання соціально-психологічного центру при кафедрі психології педагогічної дисципліни ТАНГ, генеральним директором Тернопільської обласної громадської організації ВК «Галичанка», директором Виконавчої дирекції ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області, головою Ради ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області.
Ігор Дутка стояв біля витоків професійного спорту на Тернопільщині, був менеджером футбольної «Ниви» та волейбольної «Галичанки».
За свої професійні і громадські заслуги нагороджений знаком «Відмінник освіти України» та відзнакою «Почесний працівник фізичної культури і спорту».
Щиро сумуємо разом з рідними і близькими цієї прекрасної людини.

На Тернопільщину суне заметіль

В Італії під час богослужіння глави УГКЦ сталося диво (ФОТО, ВІДЕО)