Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині соціального працівника підозрюють у побитті дитини (ВІДЕО)

12-річний Ярослав з Тернополя  сонячний хлопчик. Так називають дітей із синдромом Дауна. Після занять у школі дитина ходить до реабілітаційного центру,  там він постраждав від рук соціального педагога.


Мати якось побачила щось незрозуміле на тілі хлопчика, а минулого року дитина повернулася додому із зламаною рукою. Цього разу хлопчик вже сам розповів, що його побив соціальний працівник реабілітаційного центру. Розповідають “Надзвичайні новини“.

Про цей інцидент написала тернополянка Олена Прохира у спільноті “БАТЬКИ SOS ” ще минулого тижня.

“У сина ввечері батьки побачили такі синці на руках. Каже, що його тягнув вчитель за руки, бо він не хотів йти, а заняття вже скінчилось. Дитина відстає у розвитку, погано говорить, навчається у спецшколі, займається в реабілітаційному центрі. Коли батьки поговорили з цим вчителем, то він не заперечує, що таке було.

Але ні він, ні керівник не вбачають тут нічого поганого і надзвичайного. Відповідно ніхто не вибачився. А керівник сказав, що збере нараду, де поставить питання про тимчасове відсторонення дитини від занять, хоча батьки проти.

Крім того попередив, що має гарних адвокатів. Хочеться почути думку зі сторони щодо цієї ситуації”, – написала вона у своєму дописі.

Та щойно родина написала заяву до поліції – посипалися погрози. За підлеглого горою заступається керівниця закладу.

У департаменті соцзахисту запевняють про те, що якщо провину вчителя доведуть-його негайно звільнять.

Є відео жахливої аварії у Тернополі, де авто збиває школяра (ВІДЕО)

Нещастя на Тернопільщині: дитина впала у каструлю з гарячою їжею