Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мединський розповів, скільки пасажирів перевозить громадський транспорт Тернополя

Щодня громадський транспорт Тернополя перевозить майже 95 тисяч пасажирів. За один день автотранспорт перевозить майже 50 тисяч людей, і 45 тисяч – тролейбус.

Такі дані навів начальник управління транспорту, комунікацій і зв’язку Ігор Мединський під час звіту про роботу управління на черговому виконкомі.

– За дев’ять місяців цього року автотранспорт Тернополя перевіз 13 мільйонів 302 тисяч 300 пасажирів, – повідомив він. – Із них – в межах 6 мільйонів пільговиків. Тобто за один день автотранспорт   перевозить 50 тисяч пасажирів. За 9 місяців автоперевізникам компенсували за пільгові перевезення 46% від затрат. Електротранспорт за 9 місяців перевіз 12 мільйонів 73 тисячі 100 пасажирів, із них – в межах 6 мільйонів пільговиків. Компенсацію за пільгові перевезення їм виплачено повністю.

Начальник управління транспорту також нагадав, що студенти платять 50% вартості за проїзд тільки у тролейбусі, а в маршрутках оплачують повну вартість квитка, як це було й раніше.

– В електротранспорті та автобусах пільговики їздять безкоштовно та без обмежень у кількості і часі, – зазначив Ігор Мединський. –  Автотранспорт, який працює у режимі маршрутного таксі перевозить пільговиків безкоштовно з 10.00 без обмежень у кількості. Студенти мають право їхати за 50% вартості тільки у тролейбусах та автобусах, які працюють у звичайному режимі. У маршрутках 50% проїзду платять тільки учні загальноосвітніх шкіл Тернополя, а студенти платять повну вартість квитка.

Джерело: “ЗЗ”.

Тернопільський суддя пішов у відставку

У Тернополі знову “напали” на відділення “Сбербанку” (ФОТО)