Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Коли на Тернопільщині чекати першого снігу?

Похолодання передбачають метеорологи на Тернопільщині. Суттєво знизяться температурні показники вже у другій половині листопада, – передбачає Укргідрометеоцентр. А наприкінці цього місяця можливий перший сніг.

За прогнозами синоптиків, до кінця тижня в регіоні спостерігатимуться складні гідрометеорологічні явища. По області вночі та вранці можливі тумани, а вдень спостерігатиметься мінлива хмарність. Нічні температурні показники знижуватимуться до нуля. А вже цими вихідними передбачають невеликі заморозки.

«На Тернопільщині спостерігатиметься мінлива хмарність без істотних опадів. Вночі та вранці – місцями туман. Вітер південно-східний 5 – 10 метрів за секунду, часом пориви вітру. Температура повітря вдень: 9 – 11 градусів тепла, а вночі від одного градуса тепла до одного градуса морозу. Обійдеться без опадів», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

За попередніми прогнозами метеорологів, перший сніг очікується наприкінці листопада. Сильних холодів та снігопадів цього місяця чекати не варто. А от у грудні на Тернопільщині добряче морозитиме.

Джерело: “ЗЗ”.

Скільки тернополяни будуть платити за опалення?

Проїзд у тернопільських маршрутках таки подорожчає