Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі стартував новий флешмоб “Підвезу!”

Через протест перевізників у Тернополі автомобілісти розпочали флешмоб «Підвезу!».

Місцеві водії допомагають тернополянам добратися до потрібного місця. Для цього у мережі Фейсбук створили спеціальну групу, де можна попросити допомоги або ж надати її.

«Ця група для власників автівок, коли їдете кожного дня на роботу, маєте свій маршрут з точки «А» до точки «Б» або просто плануєте поїздку і у вас є вільне місце, а також група для людей, яким набридло щодня «запихатися» у маршрутку, яким веселіше з кимось проїхатися за компанію, оптимізувати витрати часу на дорогу. Ця група допоможе вирішити ці питання. Ідея така – створювати та шукати оголошення з інформацією про маршрут і час поїздки, як власникам авто так і пасажирам», – пише у мережі Фейсбук адміністратор групи Андрій Кір.

Тернополяни активно долучаються до флешмобу «Підвезу!», пропонуючи допомогу один одному. «Сьогодні допоміг добратися чотирьом школярам. Пасажири були досить привітні. Мої друзі також підвозять безкоштовно. Думаю, то дуже правильний флешмоб. В таких ситуаціях, треба підтримувати один одного», – каже тернополянин Іван Бондар.

До слова, допомагають автомобілісти безкоштовно, деякі з них мають на машинах спеціальні наліпки з надписом «Підвезу!». Акцію планують продовжити навіть коли вирішиться проблема з перевізниками, пише “ЗЗ”.

У Тернополі в маршрутці помирав пасажир. Люди його просто переступали (ФОТО)

Відео, як іноземець у Тернополі крав велосипеди (ВІДЕО)