Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщину після снігопадів прийдуть сильні морози

Упродовж доби на Тернопільщині можливі хуртовини, – попереджають метеорологи. На дорогах утворюватиметься ожеледиця. Відтак погодні умови залишатимуться небезпечними. А вже із середи в регіоні ще більше похолоднішає. Очікуються сильні морози.


Як розповідають метеорологи, погода вівторка характеризуватиметься небезпечними дорогами та мокрим снігом. А от ближче до середини тижня, очікуються різкі зміни погодних умов.

«Серйозний температурний контраст: очікується – від -3 на Півночі до +10 на Півдні. Щоправда, вдень опади з Півночі та Заходу зсунуться, поступово припиняться. А от зі середини тижня в усіх регіонах України очікується посилення морозу», – каже метеоролог Наталка Діденко.

За прогнозами обласного гідрометеоцентру, на Тернопільщині вночі 27-го листопада передбачається сильний вітер і хуртовини.

«По всій території регіону очікується північно-східний вітер 9 – 14 м/с, поривчастий, слабка хуртовина. Можливий приріст снігового покриву. На дорогах утворюватиметься ожеледиця. З надходженням холодного арктичного повітря вдень 27 листопада температурні показники почнуть знижуватися».

Метеорологи попереджають: складні погодні умови, що характеризуватимуться підвищеним рівнем вологості, можуть негативно позначитися на самопочутті метеозалежних краян.

Джерело: “ЗЗ”.

Тернопільський таксист пограбував клієнта: чоловік наздогнав пасажира та вдарив його по голові

На Тернопільщині в річці знайшли тіло чоловіка