Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Їй 34 роки, може зачекати до понеділка”, – на Тернопільщині лікар відмовився приймати пацієнтку з гострим болем

Неприємний інцидент трапився із жителькою Теребовлі.

На вихідні у жінки почав сильно боліти зуб, обличчя розпухло. Певна річ, знемагаючи від різкого болю, вона звернулася у державну стоматологію. Однак, те як з нею обійшлися в клініці обурило жінку до сліз. Ось що написала Наталя Кріль про цей неприємний випадок:

“Це трапилася особисто зімною вчора 6.10.2018.З пятниці на суботу вночі почав боліти жахливо зуб,дочекавшись ранку я пішла в лікарню в приймальне відділення ,так як ні приватні ні державна стоматології в вихідні непрацюють.

В приймальному відділені мене розпитали у чому справа ( від зуба за ніч моя щока зпухла а на яснах зробилася гулька почав збиратися гній) лікар приймального вирішила викликати чергового стоматолога. Вона до нього набрала і розповіла що зі мною, на що лікар запитав скільки мені років і щоб пила знеболююче, на почуте в телефон лікар відповів “їй 34 роки може потерпіти до понеділка я приїжджати небуду”. Від почутих слів якто кажучи я обімліла.

І почала майже кричати як це так цеж його обов’язок.Коли я виходила в сльозах з приймального мене попросили залишити свої дані дані чого я не зробила,цікаво для чого щоб потім цьому лікарю поставили галочку що він приїжджав на виклик.Я йшла додому плачучи вже й не знаю чому плакала від болю чи від образи що в нас такі” ВІДДАНІ СВОЇЙ СПРАВІ ЛІКАРІ” У понеділок іду до головного лікаря лікарні я це так не залишу.”…….

Джерело: “Реально”.

На Тернопільщині в деяких районах люди перелякані через гучні вибухи

На Тернопільщині чоловік розшукує брата (ФОТО)