Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Судять хлопців, які біля “Алюру” до смерті побили 20-річного тернополянина

Прокуратура Тернопільської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 2 тернополян, один з яких завдав тілесних ушкоджень 20-річному жителю обласного центру, від яких він впав у кому і згодом помер.

Встановлено, що 30 червня 2018 року між кількома хлопцями виник безпричинний конфлікт біля нічного клубу «Алюр». 2 нападників, в одного з яких був пістолет, жорстоко, з хуліганських мотивів, побили трьох юнаків. Один з хлопців отримав серйозні травми, від яких за кілька днів помер у лікарні.

Завершено розслідування щодо обвинувачених за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого), ч.2,4 ст.296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб), ч.1 ст. 263 (придбання, носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу), ч.1 ст.129 КК України (погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози).

У центрі Тернополя встановили світлову арт-інсталяцію (ВІДЕО)

«МРІЯ» провела семінар для пасічників «Ефективне бджільництво в Україні»