Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ранками Тернопільщину огортатимуть тумани, а днями пригріватиме сонечко

До кінця тижня жителі Тернопільщини зможуть насолоджуватися теплом і сонцем. У регіоні передбачають досить специфічні погодні умови.


Вдень стовпчики термометрів сягатимуть двадцяти-двадцяти двох градусів тепла, а вночі температура повітря знижуватиметься до чотирьох градусів вище нуля. Також вночі та вранці спостерігатимуться тумани.

На Тернопільщині триває активна фаза другого бабиного літа. Температурні показники нині дещо перевищують норму, відтерміновуючи цим опалювальний сезон. За прогнозами обласного гідрометеоцентру, вже з двадцятого жовтня передбачається похолодання. А наразі жителі області можуть насолоджуватися золотою осінню.

«По Тернополю та області передбачається малохмарна погода. Вночі та вранці спостерігатимуться тумани. Вітер південно-східний 7-12 метрів за секунду, часом незначні пориви вітру. Температура повітря вдень 16-22 градусів тепла, вночі 4 – 6 градусів вище нуля. Медико-метерологічна ситуація 2 типу», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

За попередніми прогнозами метеорологів, уже з третьої декади жовтня на Тернопільщині очікують суттєвого зниження температурних показників.

Джерело: “ЗЗ”.

Кожен другий безробітний на Тернопільщині має вищу освіту.

Злодій на вулиці обікрав 25-річну тернополянку