Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

«Нива» сьогодні приймає одного з лідерів Другої ліги

Суперником футбольного клубу “Нива” Тернопіль у 12-му турі Другої ліги буде ФК “Калуш”. Матч відбудеться на Тернопільському міському стадіоні 7 жовтня о 16:00.

У другому турі поспіль “Нива” спробує віддати борги за поразки у першому колі. Минулого тижня це вдалося зробити у Чернівцях. Тепер, у домашній грі, тернополяни спробують взяти реванш за мінімальний програш у Калуші.
Суперника цілком справедливо можна назвати одним із відкриттів сезону. Середняк аматорського чемпіонату цього року стрімко повернувся у професіонали і наразі перебуває у групі лідерів Другої ліги. А нещодавно “Калуш” оформив вихід у 1/8 фіналу Кубка України, обігравши у додатковий час “Металіст 1925” — 1:0.
В останніх трьох турах команда з Івано-Франківщини показала абсолютно різні результати. Домашня нічия з “Поділлям” (0:0), виїзна поразка у Минаї (2:0) та мінімальна домашня звитяга над “Чайкою” (1:0). “Калуш” у цьому сезоні ще не програвав у домашніх матчах, зате має у своєму пасиві дві поразки на виїзді. Зважаючи на результати інших матчів 12-го туру, калушани наразі є командою, яка пропустила найменше голів у сезоні — 7.
“Нива” у рамках підготовки до матчу окрім традиційного тренувального процесу провела на тижні спаринг із аматорською командою “Медобори”. Ігрову практику отримали усі гравці, а матч завершився перемогою тернополян 5:1.
Напередодні матчу у “Ниви” є дві втрати. Через простуду не зіграє захисник Олег Хруставка. Також команді не доможе нападник Олексій Литовченко, який пропустить гру через дискваліфікацію.
Тернополяни за матчем “Ниви” також матимуть змогу спостерігати у режимі онлайн у мережі YouTube.
Джерело: Спорт Тернопільщини

Тернополяни споживають більше картоплі та молокопродуктів, ніж решта українців

До Тернополя завітає ще один топ-міністр