Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині “кишенькар” поцупив у жінки 25000 гривень

Черговий факт крадіжки задокументували працівники Кременецького відділу поліції. Як повідомила заявниця, на території місцевого ринку вона потерпіла від рук невідомих, які майстерно витягли з її сумочки гаманець. В результаті протиправних дій зловмисників, жителька краю позбулася більше 25 000 гривень.
Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України.
Працівники поліції розповідають, що у кишенькові крадії йдуть здебільшого звільнені з тюрми чи наркомани. Останні заради чергової дози готові майже на все. Вони можуть працювати групами, а можуть поодиноко.
Загалом кишенькові злодії діляться на ширмачів та щипачів. Перші чистять кишені, прикриваючи свою руку кульком чи піджаком. Ширмачі деколи виглядають знервованими, вдають хворих — постійно трусяться, щоб ви не зважали на його рухи. Злодій може дивитися пильно у ваші очі, всміхатися, знайомитися, а рукою тим часом витягати ваше майно.
Самі способи крадіжок постійно вдосконалюються, крадії підглядають коди банківських карток біля банкоматів й чекають слушної нагоди, аби почистити кишені своїх жертв.
.
Поліцейські вкотре звертаються до мешканців Тернопілля та наголошують дотримуватися елементарних правил, які допоможуть убезпечити ваші кошти та майно від рук невідомих.
•    якщо при вас велика сума, розіпхайте гроші по всіх кишенях.
•    ніколи не тримайте гаманця в задній кишені.
•    ніколи не тримайте гаманець в бокових кишеньках, адже їх часто прорізають.
У разі якщо ви все-таки потерпіли від рук зловмисників, не зволікайте телефонуйте на лінію «102».

 

Загинув у день народження тата і брата: історія життя тернопільського студента-воїна

У жовтні масово перевірятимуть українських бізнесменів