Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі відбувається подільське дербі

Матч «заклятих» сусідів Тернополя і Хмельницького  розпочався на міському стадіоні  о 15 годині.

Суперником футбольного клубу “Нива” Тернопіль у 15-му турі Другої ліги буде “Поділля” з Хмельницького, повідомляє Спорт Тернопільщини.
У другому матчі поспіль тернополяни зіграють на домашній арені. Минулого тижня вдалося обіграти “Чайку”, але матч з “Поділлям” легкої долі не обіцяє.
Хмельницька команда в останніх трьох турах здивувала футбольну спільноту, здобувши три поспіль перемоги, не пропустивши при цьому жодного м’яча. По черзі підопічні Віталія Костишина впоралися з “Поліссям”, “Чайкою” та вінницькою “Нивою”. До цього часу “Поділля” перемагало аж у першому турі, подолавши на виїзді “Верес”. Відтоді хмельничани чергували нічийні результати та поразки.
Мабуть, нічого дивного у таких результатах немає, адже по ходу чемпіонату “Поділля” підсилилося кількома гравцями зі стажем. Вкупі із досвідченими Воловиком та Каверіним — хмельницька команда на сьогодні складає цілком бойову одиницю з якою “Ниві” доведеться не солодко.
Тернополяни до матчу з сусідами готувалися у звичному режимі на клубній базі. А напередодні протистояння “Нива” провела передматчеве тренування на міському стадіоні. Зазначимо, що стан газону для даної пори року перебуває у дуже хорошому стані.
Дискваліфікованих у складі обох команд напередодні матчу немає. Під запитанням участь у грі Анатолія Чорномаза через ушкодження.
Тернополяни за матчем матимуть змогу спостерігати у режимі онлайн на офіційному каналі клубу у YouTube.

Тернополянин потрапив у жахливу ДТП неподалік польського кордону

До храму в Зарваниці повернули реліквію, яка зникла в радянські часи (ФОТО)