Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тікав бо п’яний: як патрульні наздоганяли тернопільського таксиста (ВІДЕО)

Водій таксі втікав від поліцейських, бо був напідпитку.


Вчора вночі близько 1-ї год, по вулиці Лесі Українки, патрульні помітили автомобіль (таксі) ВАЗ, водій якого порушив правила дорожнього руху. На законні вимоги про зупинку транспортного засобу керманич не реагував та продовжував рух. Проте через декілька хвилин водій таки зупинив авто і не найшов кращого виходу, аніж втекти. Патрульні затримали 43-річного втікача. Чоловік був з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Інспектори запропонували пройти освідування водію автомобіля в встановленому законом порядку, на що той відмовився в категоричній формі в присутності двох свідків.

На керманича патрульні склали протокол за керування в нетверезому вигляді за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), протокол за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

Водії! Дотримуйтеся правил дорожнього руху аби залишатися неушкодженими, а головне – живими!

 

У Тернополі 25-річний злодій серед білого дня напав на хлопця

Чоловік приїхав по роботі на Тернопільщину і загинув в готелі