Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині злодій накрав на залізничних переїздах на 24 тисячі гривень

Більше двадцяти чотирьох тисяч збитків спричинив житель Гусятинського району на залізничних переїздах Тернопільщини. Впродовж тривалого часу невідомий викрадав акумуляторні батареї.

У ході проведених слідчо-розшукових заходів, каже начальник Чортківського відділу поліції Анатолій Мельник, працівники сектору кримінальної поліції вийшли на слід зловмисника. Підозрюваний – раніше судимий за майнові злочини двадцятип’ятирічний уродженець села Яблунів.

Чоловік працював таксистом. Проте грошей не вистачало і вирішив підзаробити на крадіжках. Він, шляхом пошкодження навісних замків, відкривав акумуляторні колодязі, розташовані на залізничних переїздах.

Впродовж тижня злодій витягнув з трьох колодязів 29 батарей. Анатолій Мельник каже, що дані акумулятори відповідали за роботу шлагбаумів під час відсутності електропостачання.

Крадене чоловік здавав на металобрухт за ціною набагато нижчою ринкової.

У скоєному він зізнався. Працівники поліції встановлюють місця знаходження речових доказів. Підозрюваному доведеться відповідати за скоєне відповідно до статті 185 частина 3 ККУ – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Про субсидії: уряд вніс сім основних змін в програму нарахування

Мисливці знайшли тіло чоловіка із вогнепальним пораненням. Просять допомогти встановити особу (ФОТО)