У Тернополі за електрику будуть платити по-новому

Запроваджується нова система розрахунків. З 1 серпня цього року ВАТ «Тернопільобленерго» переходить на нову систему розрахунків за послугу електропостачання – за допомогою рахунків (повідомлень), які щомісяця будуть доставлятися споживачам.

У них буде вказуватися сума до сплати за звітний період, наявність заборгованості чи передплати тощо.
Відповідно до Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018р. № 312 п. 4.5 споживач, який купує електричну енергію відповідно до умов договору в електропостачальника, здійснює оплату за виставленим електропостачальником рахунком.
Згідно п. 4.13, 4.14 для здійснення розрахунків за фактично спожиту електричну енергію електропостачальник має сформувати та виставити споживачу платіжний документ у паперовій або електронній формі. Платіжні документи на оплату надаються споживачам у відповідних структурних підрозділах електропостачальника (в районах електромереж), через персональну сторінку споживача на веб-сайті електропостачальника www.toe.com.ua.
ВАТ «Тернопільобленерго» закликає споживачів користуватися онлайн-сервісом «Персональний кабінет» https://my.toe.com.ua де можна швидко та зручно, у режимі онлайн, контролювати свої розрахунки за використану електроенергію, вносити показники електролічильника, дізнаватися актуальну інформацію про тарифи, друкувати рахунки на оплату та сплачувати за спожиту електроенергію.

Микола Галас

This website uses cookies.