Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

10 причин купити квартиру в новобудові

У кожного при покупці квартири постає питання обрати готове житло, в якому вже хтось встиг пожити, або в новобудові, яку швидше за все доведеться ще почекати. Ми зібрали всі основні переваги покупки квартири в новобудові та з допомогою будівельної компанії “Матла” склали 10 причин, чому вам потрібно обрати новобудову.


Тож почнемо:

1. Новий будинок прослужить довше
Не підлягає сумніву, що нова будівля буде забезпечувати мешканцям комфортне існування набагато довше, ніж стара. Комунікації, ліфти, зони загального користування довше будуть радувати вас своїм бездоганним функціонуванням.

Самостійний вибір планування квартири
Власник помешкання сам обирає, якою має бути його квартира. Це може бути класичне планування, яке передбачає ізольованість кожної кімнати. Або квартира-студія – житло, в якому кухня і житловий простір не розділені міжкімнатними перестінками.

Гарний естетичний вигляд
Сучасні новобудови відрізняються більш комфортними планувальними рішеннями, ніж багатоквартирні будинки радянської епохи. Сьогодні багатожитлові комплекси навіть в секторі масового будівництва зводяться за індивідуальними проектами, а до їх розробки залучаються відомі архітектурні бюро. Це дозволяє створити продукт з власним обличчям, що максимально враховує потреби покупця.

4. Магазини, аптеки і банки на перших поверхах вашого комплексу в пішій доступності 5 хвилин

На території новобудов досить часто одразу вже є готова розвинута інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, безпечні дитячі майданчики. Місця для відпочинку та прогулянок, все це чекає власників квартир у новобудовах європейського зразка.

5. Документи оформлені тільки на вас і немає ризику обману
Купівля нової квартири гарна ще й тим, що у неї немає історії. Це виключає проблеми з документами, які нерідкі при покупці квартир на вторинному ринку. Вас не будуть відвідувати знайомі старих господарів, сусіди не будуть перешіптуватися за спиною, порівнюючи вас з попередніми власниками. Крім того, немає небезпеки, що з’являться невраховані родичі, що претендують на частину майна.

6. Нові технологічні комунікації, труби і електропроводка
У новобудовах ви не знайдете старих комунікацій, ржавих труб та несправних ліфтів. І вам не потрібно буде постійно телефонувати у ремонтні служби, щоб вони розібрались із проблемою.

7. Паркомісця під автомобіль
Більшість новобудов уже забезпечені гаражами, місцями для парковок авто. Натомість купуючи кваритру у старому житловому фонді будьте готові, що інколи машину доведеться паркувати на тротуарі через брак місця.

8. Безпека і охорона
У сучасних будинках встановлюють систему відеонагляду, вхідні двері броньовані. Тому є більше шансів, що у вашу оселю не завітає злодій.

9.Автономна система опалення
Без автономної системи опалення важко уявити затишний будинок. Як можна назвати будинок комфортним, якщо температура всередині така ж, як і на вулиці? До централізованного опалення довіри великої нема. Враховуючи клімат у нашій країні, особливо в осінньо-зимовій період, бути обізнаним у засобах автономного опалення будинків є життєвою необхідністю.

10. Турбота і особистий інтерес забудовника

На Тернопільщині домашній собака накинувся на чоловіка

У Тернополі заблукав 11-річний школяр з Волині