Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі “Стару піцерію” змінили до невпізнання (ФОТО)

Протягом трьох десятків років легендарна  “Стара піцерія” не зазнавала капітального ремонту. Попри це, заклад завжди славився довгими чергами та запеклими шанувальниками недорогої їжі. Однак, думка людей дещо змінилася після приїзду “Ревізора”, який показав, в яких умовах готують відому на все місто піцу.

Зустріли ведучого не надто приємно, але й не вигнали із закладу. Побачене в “Старій піцерії” трохи шокувало чоловіка: пічки старі, в жахливому стані та з іржею, працівники кухні працюють без форми, начинку для піци жінки беруть руками, не одягнувши рукавички. А ще під час зйомок на кухню залетів голуб.

З повторною ревізією у тернопільську “Стару піцерію” приїжджала команда програми “Страсті за Ревізором”. Їм працівники піцерії розповіли, що нічого після візиту Тищенка не змінилося, адже піца і так смачна.

Проте, згодом власники таки закрили піцерію на ремонт. Про це написав тернополянин Олег Кошла у мережі Facebook: “Кажуть, сталось неймовірне! Люди висадились на Марсі? Ні, Стара піцерія закрилась на капітальний ремонт”, повідомляє сайт Тернополяни.

Фотографію оновленого закладу днями поширили у спільноті “Тернопільські плітки”. Користувачі не впізнають піцерію, адже “радянський” інтер’єр там не змінювався роками.

На Тернопільщині водій збив жінку з малюком

На Тернопільщині “Опель” збив чоловіка не велосипеді, а вантажівка “ДАФ” переїхала його (ФОТО)