Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі активісти прийдуть до прокурорів з вимогою арештувати кума Путіна

Громадські організації запланували на 4 вересня акцію протесту.


4 вересня о 13:00 тернопільські активісти  прийдуть під стіни прокуратури Тернопільської області, за адресою вул. Листопадова, 4, м. Тернопіль, вимагаючи прозвітувати про результати розслідування антиукраїнської діяльності Віктора Медведчука. Акція відбудеться у рамках національної ініціативи «Стоп Реванш».
У день смерті Василя Стуса, українці нагадають: непокаране зло – зростає. Медведчук – кат не лише Стуса, а й української нації. Наразі він – головний архітектор плану з  розвалу України. Саме Медведчук координує та структурує всі проросійські та реваншистські сили для повернення до влади. Доказів проти нього достатньо, питання лише в політичній волі вищого керівництва країни довести відкриту проти Медведчука справу до логічного завершення – вироку суду і тюрми.
Нагадаємо, у 2016 році «Вільні Люди» розпочали кампанію «Медведчук під арешт». Разом з заявою про вчинення злочину Медведчуком та менеджерами «Українського вибору», активісти передали до ГПУ, СБУ та МВС близько сотні підписів народних депутатів, кілька тисяч підписів громадян, зібраних у 15-ти регіонах України за арешт Медведчука.
Ми закликаємо українську владу і зокрема правоохоронні органи – Генеральну прокуратуру України та Службу безпеки України поінформувати громадськість та міжнародну спільноту про результати розслідування кримінальної справи проти Віктора Медведчука та вжити реальних заходів щодо припинення злочинної діяльності зазначеної особи.

На Тернопільщині дитина напилась дизельного палива

Аварія поблизу Тернополя: водій на мотоциклі зіткнувся із велосипедистом