Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нова тенденція: на Тернопільщині тепер ловлять тих, хто дає хабарі

Ще один цікавий прецендент зафіксовано стосовно громадянина іншої держави.
Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Республіки Азербайджан, що запропонував за непритягнення його земляків до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства, 100 доларів США неправомірної вигоди поліцейському.
Розслідуванням встановлено, що наприкінці серпня 2018 року, перебуваючи в обласному центрі, голова спілки азербайджанців Тернопільщини звернувся до працівника поліції з проханням не притягувати його земляків до відповідальності за незаконне перебування на території України. За цю послугу він запропонував поліцейському 100 доларів США неправомірної вигоди. Правоохоронець відмовився від неправомірної пропозиції, а незаконні дії іноземця задокументували працівники внутрішньої безпеки поліції.
Завершено слідство за ч.1 ст. 369 КК України (пропозиція надання службовій особі, неправомірної вигоди, за невчинення службовою особою в інтересах третьої особи дій з використанням наданого їй службового становища).
Нагадаємо, що кілька днів тому працівники патрульної поліції Тернополя відмовились від пропозиції отримати 60 євро від порушника правил дорожного руху.

У Тернополі п’яний водій збив хлопця

У Тернополі батька двох дітей підключили до штучної вентиляції легень. Допоможіть чоловікові